Martinovy Marnosti

Martinovy Marnosti


Marnost nad marnost, všechno je marnost. K čemu je člověku všechno to pachtění?
Spisování mnoha knih nebere konce a mnohé hloubání unaví tělo.
(biblická kniha Kazatel)

neděle 25. listopadu 2012

Ondra v "anatomickém" pyžamu jako kostra

Už jsem tu několikrát psal o Ondrově zálibě v kostrách. Když jsme byli s klukama vybírat nějaký dárek pro Martina, tak se Ondra dožadoval zavedené praxe, že se koupí "něco malého" i pro druhého, prý "aby mu to nebylo líto". Návštěva hračkářství byla dlouhá a téměř bez úspěchu. Nad množstvím hraček jsme se většinou shodli na tom, že jsou buď zbytečně drahé nebo hloupé a že není nutné koupit nějakou blbost jen kvůli tomu, aby se něco koupilo. Hůře to nesl Ondra, ale nakonec jsme uspěli až ve druhém obchodě, kde jsme vybrali pro Martina malé letadlo a Ondra si vybral malý model raketoplánu. 

Když jsme však zašli do obchodu s oblečením, uspěli jsme mnohem dřív a radost kluků byla viditelně větší. Martin si přál triko s motivem hry "angry birds", to jsme však už v jeho velikosti nesehnali (pomalu se nachází na přelomu velikostí, kde se mění kategorie oblečení a tudíž i jejich motivy). Nakonec ho potěšila čepice, rukavice a šála s výše uvedeným motivem.

Zato s Ondrou jsme byli hotoví hned, protože jakmile zahlédl pyžamo s motivem kostry, tak už nechtěl nic jiného. Takže nakonec místo něčeho malého, dostal celé pyžamo. Oblíbil si ho natolik, že by v něm nejradši chodil úplně pořád, nejenom v noci, ale i přes den, doma i ve školce.

Vždyť mu sluší a vypadá spokojeně. Posuďte sami:



4 komentáře:

  1. Martine, prosím Vás, kde jste ho sehnali? U nás kostry taky frčí :)

    OdpovědětVymazat
  2. cheche, tak tam pro to také musíme... ještě takhle kdyby k tomu měli nějaké dinosauří pyžamko... Anza

    OdpovědětVymazat