Martinovy Marnosti

Martinovy Marnosti


Marnost nad marnost, všechno je marnost. K čemu je člověku všechno to pachtění?
Spisování mnoha knih nebere konce a mnohé hloubání unaví tělo.
(biblická kniha Kazatel)

sobota 21. září 2013

Na hokeji...

Návštěva hokeje byla dobrým nápadem a pěkně se vydařila. Přestože jsem omylem koupil lístky do sektoru hostů, takže naše hlasitá podpora domácích mohla působit jako provokace. Já nejsem zrovna příliš zaujatý fanda, často kritizuji "svůj tým" když hraje špatně. Také roztleskávačky se nakrucovaly o kousek dál. Nakonec jsme si ani nepřesedli.

Zápas byl sice chudý na góly, ten první jsme ani neviděli a rozhodovalo se až při samostatných nájezdech, ale díky několika dramatickým situacím bylo na co koukat. Nakonec domácí vyhráli, takže kluci mohli být spokojení, zatímco malý fanoušek hostů za námi se rozplakal (podle vysvětlování od tatínka byl zřejmě na hokeji poprvé). Náš Ondra už cestou na zápas mudroval, že je mu jedno, kdo vyhraje, že je to jen hra. Zatímco Martin zápas zaujatě sledoval, Ondra se trochu nudil, takže neposeděl, chtěl pořád poskakovat a ochutnávat pivo.

Na hokej jsme zašli po delší době a klukům se to líbilo. Cestou domů Ondra skandoval: "Slávia je nejlepší!" Pak se otočil na mne a dodal: "Ale tatínek je ještě lepší!" A objal mě...

Co víc si táta může přát?



Žádné komentáře:

Okomentovat